середу, 29 серпня 2012 р.

Гуртківці ТКЦ «Княжий» у ролі волонтерів «Євро-2012»

Впродовж червня 2012 р. близько тисячі молодих, жвавих, енергійних волонтерів м. Львова допомагали в організації Євро-2012 і водночас із цим творили історію міста. Серед них були й вихованці ТКЦ «Княжий», які працювали в інформаційно-довідковому супроводі Волонтерської служби приймаючого міста Львів. Від цих молодих людей вимагалось хороше володіння іноземними мовами, знання історії та інфраструктури рідного міста, відповідальність й дисциплінованість.


Протягом усього Чемпіонату Європи з футболу волонтери надавали допомогу гостям міста та львів`янам. Вони першими зустрічали фанів на вокзалі, в аеропорту, на стадіоні, у фан-зоні. Як зазначила  координатор волонтерської служби у Львові Марія Чубата: «З відгуків наших туристів, вболівальників бачимо, що волонтери гарно виконали свою роботу, тож ми хочемо подякувати їм за активність, відданість».
Мер Львова Андрій Садовий вручив волонтерам приймаючого міста почесні сертифікати. «Я гордий, що Львів вас має. Не було б вас – не було б Євро. Час Євро змінив кожного з вас і місто також. Це був складний час, але це вже історія. Перед нами – завтрашній день. Дивлячись на вас, я переконаний, що у нас сильне і впевнене майбутнє, бо ви – це наше майбутнє. Дякую вам за спільну роботу», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.
Ось що зауважила про свою роботу під час Євро-2012 одна із волонтерів: «Моїм щирим бажанням було допомогти рідному місту в організації турніру. Потрібні були  комунікабельні, відкриті люди з володінням іноземними мовами. На щастя, я володію цими характеристиками! Дуже хотілося отримати безцінний досвід спілкування з іноземцями. Під час волонтерської роботи може статися, що завгодно, але, як правило, це завжди приємні несподіванки, цікаві знайомства і постійна зміна подій – що може бути краще?... Важливо також, що волонтери дуже здружилися між собою! Жоден з тих, кого я знаю, не шкодував про участь в цій програмі. Так, ми виконували неймовірно складну і масштабну роботу, проте тепер я можу пишатися, що ми не осоромили Україну, поводилися достойно, відкрили дорогу до свого міста. Це не тільки моя думка – такі відгуки ми отримали від журналістів та іноземних гостей! Сподіваюсь, їм захочеться  повернутись до нас ще не один раз».   
У знак подяки за сумлінно виконану роботу волонтерам приймаючого міста Львів організували прощальну вечірку на території критої фан-зони «LeoFan». Волонтерів пригостили спеціальним святковим двометровим тортом вагою 60 кг. Його кондитери готували понад 12 годин. Прикрасили футбольною символікою – шоколадними м’ячиками.
Окрім застілля і гарної музики Волонтери отримали  чимало нагород та подарунків на пам'ять про їхню участь в організації «Євро-2012» у рідному Львові.

Немає коментарів:

Дописати коментар